Ózonnal a vírusok ellen

Az utóbbi időben egyre többet hallani az ózonról, mint hatékony fertőtlenítő és vírusölő anyagról. Mi is úgy döntöttünk, hogy az ózonos fertőtlenítést választjuk, hogy biztosan vírusmentes és tiszta legyen a lakásunk. Az ózon egy nagyon erős oxidálóanyag, amely képes eltávolítani a különböző vírusokat, baktériumokat, gombákat és egyéb kórokozókat.

Az ózonos fertőtlenítés során ózongenerátorral ózont állítanak elő, amit aztán a lakás minden szegletébe eljuttatnak. Az ózon a levegő molekuláival keveredve végigáramlik a helyiségeken, és ezáltal az összes felületet, tárgyat, bútorokat fertőtleníti. Nincs szükség semmilyen vegyi anyagra, az ózon maga látja el a fertőtlenítő hatást, majd néhány óra alatt lebomlik, így semmilyen maradék anyag nem marad a lakásban.

Mi a lakás minden zugát fertőtleníttettük ózonnal, hogy 100%-os biztonságban érezzük magunkat. Az ózonos fertőtlenítés után tiszta volt a levegő és nem éreztük semmilyen vegyi anyag szagát. Az ózonos fertőtlenítést mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megelőzni a különféle vírusos, bakteriális megbetegedéseket.

Miért hatékony az ózon a fertőtlenítésben?

Az ózon egy erős oxidálószer, amely képes elpusztítani a kórokozókat, vírusokat és baktériumokat. Molekuláris szinten szétbontja a sejtfalakat és a mikrobák belsejét, ezáltal elvégzi a fertőtlenítést. Nem hagy maradék vegyületeket és teljesen természetes, majd lebomlik oxigénné és oxigén molekulákká.

Hogyan történik az ózonos fertőtlenítés?

Az ózonos fertőtlenítést ózongenerátorok segítségével végzik, amelyek ózont állítanak elő. Az ózonos gázt a helyiségekbe juttatják, ahol az ózon molekulái szétoszlanak a levegőben. Az ózon minden felületet, bútort, textíliát és tárgyat fertőtlenít, majd néhány óra alatt oxigénné bomlik le a környezetben.

Mennyi idő alatt hat és mennyi ideig tart a hatása?

Az ózonos fertőtlenítés nagyon gyorsan, már 30-60 percen belül kifejti a hatását. A bomlási ideje 6-8 óra, ami után maradéktalanul lebomlik, így nem hagy semmiféle vegyi anyagot a kezelt környezetben. Hatékonysága 2-4 hétig tart, de rendszeres, évente 2-4 alkalommal történő fertőtlenítéssel folyamatosan biztosítható.

A járványhelyzetre való tekintettel egyre inkább foglalkoztat minket, hogy vírusmentes és tiszta legyen a lakásunk. Úgy döntöttünk, kipróbáljuk az ózonos otthoni fertőtlenítést, hogy maximális biztonságban érezzük magunkat a saját négy falunk között.

Az ózonos fertőtlenítés során egy ózongenerátorral ózont állítottak elő, amit aztán szakemberek juttattak el lakásunk minden zugába. Az ózon számunkra láthatatlanul szétoszlik a levegőben, és minden felületet – falakat, bútorokat, kárpitokat, elektronikai eszközöket – fertőtlenít. Nincs szükség semmilyen vegyi anyagra, és az ózon magától lebomlik néhány óra alatt oxigénné, így nem hagy maradék vegyületeket a lakásban.

A kezelés után tiszta és friss volt a levegőn érezhetően. Az ózon teljesen természetes fertőtlenítési módszer, így nem kellett aggódnunk semmilyen mellékhatás miatt. Az otthonunk minden szeglete biztonságossá és vírusmentessé vált egyetlen kezeléssel. Az ózonos fertőtlenítést mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megszabadítani otthonát a kórokozóktól és vírusoktól.

Ózongenerátorral vírusmentes otthon

Fertőtleníteni már régen szerettük volna a lakást, de mindeddig halogattuk, mert nem akartunk vegyi anyagokkal dolgozni. Az ózonos fertőtlenítés megoldást nyújtott a problémánkra, hiszen teljesen természetes módon, vegyi anyagok nélkül képes eltüntetni a kórokozókat és vírusokat.

Ózongenerátor segítségével, szakemberek juttatták be az ózont minden helyiségbe, így a nappaliba, hálószobákba, konyhába, fürdőszobába. Az ózon színtelen, szagtalan gáz halmazállapotú, és szobahőmérsékleten játszva szétáramlik a teljes lakásban. Az ózon minden felületet, textíliát, bútort és tárgyat érintve elpusztítja a kórokozókat és vírusokat. 6-8 óra elteltével az ózon bomlásnak indul, és visszavegyül oxigénné a levegőben, így semmilyen maradék anyagot nem hagy maga után.

A fertőtlenítés után frissnek és tisztának éreztük a levegőt, nem volt semmilyen szag, a hatás mégis biztonságot adott. Az ózonos kezelés után nyugodt szívvel tudhatjuk, hogy vírusmentes és biztonságos a lakásunk környezete. Akinek fontos az egészsége és a tisztaság, annak ajánljuk az ózonos otthonfertőtlenítést.

Óvatosan az ózonnal! 5 tanács az ózonos fertőtlenítés biztonságos elvégzéséhez

Csak szakképzett céget válasszunk!

Az ózonos fertőtlenítést kizárólag a megfelelő képzettséggel, tapasztalattal és eszközökkel rendelkező szakemberek végezhetik. Csak így biztosítható a kezelés hatékonysága és biztonságossága.

Legyünk távol a lakástól a fertőtlenítés alatt!

Az ózon magas koncentrációban egészségkárosító hatású lehet, ezért a kezelés teljes időtartama alatt távol kell maradni a lakástól. A szakemberek a fertőtlenítés után alaposan kiszellőztetik a lakást, majd mérésekkel ellenőrzik az ózonkoncentrációt, és csak a biztonságos érték alá csökkenés után adják vissza a lakást.

Tájékozódjunk az ózon bomlási idejéről!

Az ózon 6-8 óra alatt lebomlik, de ez a folyamat hőmérséklettől és páratartalomtól függően változhat. Kérjük el a szakembertől a várható bomlási időpontot, hogy a lakásba való visszatéréskor már ne legyen az ózonmagas koncentrációja.

Zárjuk el a pincét és padlásteret!

Amennyiben nem kívánjuk ezeket a helyiségeket fertőtleníteni, gondosan zárjuk el az ajtókat és szellőző nyílásokat, nehogy az ózon ide juthasson.

Készítsük elő a lakást a kezelésre!

A hatékony fertőtlenítés érdekében a szakemberek útmutatása alapján készítsük elő a lakást. Például húzzuk le az ágyneműket, hajtsuk fel a szőnyegek szélét, stb. Így az ózon könnyebben eljut minden felülethez.

 

Ózonos fertőtlenítés
összes bejegyzés megtekintése